maanantai 27. huhtikuuta 2009

Videoterveisiä Tampereelta

Pilpa Sulku laittoi linkit Rion (Sökövintin JX-Buffalo) ja Samban (Sökövintin JR-Domino) luonnetestivideoihin.
Kiitokset Lotta Ahlforsille kuvauksista!

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit 25.4.

Tämän kevään viimeiset maneesitreenit pidettiin lauantaina.

Mukana viimeisissä karkeloissa : Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Merja sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Aki, Pia ja Hugo sekä Sökö (Sökövintin Öhman) ja Czorro (Sökövintin CS-Czorro), Markkis sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja minä ilman tyttöjä.

Tänään oli aika urosvoittoinen porukka, joten koirat juoksetettiin omien perheiden koirien kesken. Mukana ollut käsivetolaitekin veteli viimeisiään, mutta onneksi Merjalla oli mukana tassuviehe, että saatiin otettua kaikille vedot.

Mari oli saapunut paikalle kera kahvien ja pullien, joten taas kerran kiitokset perhe Forssten-Iivonen meidän kestityksestä!

Kiittikset jälleen kerran kaikille kivasta päivästä ja tästä talvikaudesta, kivasti se talvi taas vierähti mukavassa seurassa, ensi talvena sitten uudet kuviot!

Aamupäivällä, ennen maneesitreenejä kävimme Markkiksen kanssa kyläilemässä Mäntsälässä.
Uusia kuvia Geenasta ja Jädestä galleriassa.

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kuvaterveisiä CA-Gilda

Ilveksen Annelta tuli uusia kuvia CA-Gildasta ja Agathasta.

Kuvat lisätty CA-pentujen galleriaan.

tiistai 21. huhtikuuta 2009

EB-pentujen 1-vuotis syntymäpäiviä

Vietetään maanantaina 20.4. klo 17:30 -> Tuomarinkartanon vinttikoira keskuksessa.

Tilaisuuteen tulee mittamiehet, joten jokainen saa virallisen mittauksen samalla kerralla.

Ottakaa mukaan rekisterikirjat ja uroksien omistajat ottakaa mukaan kivestodistukset! Tuon mukana paperit jokaiselle mittausta varten.

Kati Roine tulee paikalle ottamaan geenitutkimukseen näytteet pennuista. Tuon mukana myös tätä varten tarvittavat paperit.

Tervetuloa viettämään kanssamme kiva ilta kahvittelun merkeissä!

- Marjaana, Marja-Liisa, Vuokko ja Tapio sekä emä JX-Besame -

Kiitos kaikille mukavasta illasta!

Kuvia syntymäpäiviltä

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit 18.4.

Ilma oli tänään todella tuulinen, mutta päästiin onneksi tuulelta suojaan Maneesiin.

Mukana tämän päivän menossa Jukka sekä Jalo (Sökövintin EB-Finn Express), Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kati sekä Iida (Hitline's Twister) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Merja sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Laura sekä Pasi (Sökövintin JX-Boynty) ja italiaano poika Turo (Mirondan Durante), Markkis sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja minä ilman koiria.

Tänään oli vähemmän koiria mukana karkeloissa, joten juoksetettiin koirat neljässä ryhmässä  ja pareittain, paitsi EB-poikien kanssa juoksi Mymmeli.

Ensimmäisenä ryhmänä aloitti EB-pojat Jalo ja Foxi, jotka saivat juoksettajakseen Mymmelin, joka nautti osastaan. Mymmeli teki kyllä sellaisia käännöksiä ja kiekuroita juostessaan, että ei voi muuta todeta, kuin on Mymmelillä aikamoinen kropan hallinta. Foxikin oli leikeissä kokoajan mukana. Tällä porukalla meni leikit niin hyvin yhteen ja ottivat kyllä kaiken irti ajastaan minkä maneesissa juoksivat. Foxikin esitteli meille hienoja yli hyppyjä, tyyliin Faro viime viikon loppuna. Vedot otettiin jokaiselle taas vuoron lopussa ja hienosti menivät kaikki.

Toisessa ryhmässä juoksivat sitten Wallu ja Iida "äly ja väläys". Wallu meni pitkin maneesia pallo suussa ja Iida oli aluksi ihmeen vaisuna, mutta lähti sitten leikkiin mukaan. Vedot otettiin lopuksi ja hienosti meni. Wallu teki kyllä tämän päivän juoksuillaan vaikutuksen, niin hienosti se rättiä ajoin ja tappoloikankin se suoritti kera kuperkeikan.

Kolmantena ryhmänä juoksivat Elwira, Pasi ja Turo. Elwira sai taas nauttia poikien huomiosta. Pasi on kyllä ihana uros, se on niin iloinen kaikille, niin ihmisille, kuin toisille koirille. Se ihan selvästi suojelee omaa "pikkuveljeään" Turoa. Heti kun Turo sai houkuteltua Elwiran juoksemaan peräänsä, Pasi juoksi Elwiran eteen ja pysäytti sen juoksun.
Vedot meni kaikilta hienosti. Turolla oli tänään muut mielessä, mutta lähti kuitenkin ajamaan viehettä, mutta ei ihan samanlaisella raivolla, kuin viikko sitten.

Viimeisenä ryhmänä juoksivat sitten Aada ja Turbo. Tämä pari onkin jo juossut keskenään monena kertana ja yhdessä leikkiminen on tuttua. Aada juoksenteli taas pitkin maneesia häntäheiluen. Aadasta on kyllä muuttunut leikkauksen (sterilisaatio) jälkeen todellinen ilopilleri. Tässä ryhmässä juostiin kiinni palloa jota ei alussa edes ollut, mutta Turbo kyllä sen näki ilmassa lentävän ;-). Turbokin lenteli yli Aadan tänään ihan näyttävästi. Vedot meni molemmilta hienosti, Aada taas vieheellä äänen kera.

Kahvila Ada oli taas paikalla, joten kiittikset perhe Forssten-Iivonen taas kerran meidän kestityksestä!

Tulipahan taas vietettyä hauska lauantai iltapäivä kivassa seurassa, josta kiitokset kaikille mukana olleille! Jukka varmaan nautti ihan kybällä, kun sai olla ainoa mies "tyttölaumassa" ;-)

Kuviapäivän riennoista:

Ajettiin vielä maneesilta Markkiksen kanssa Mäntsälään. Uudet kuvat Geenasta ja Jädestä galleriassa.

Pilpa soitteli Tampereelta ja kertoi poikien luonnetestituloksista. Rio (Sökövintin JX-Buffalo) oli saanut 129 pistettä ja Samba (Sökövintin JR-Domino)  188 pistettä. 

torstai 16. huhtikuuta 2009

Kuvaterveisiä Belgiasta ja Hollannista

Antoinette lähetti kuulumisia ja paljon kuvia omasta Ice-tytöstään Icepressosta.

Hollannista Wico & Janny Osinga (kennel of the Runaway Rebels) laittoivat kuulumisia ja paljon kuvia omasta Ice Cube pojastaan.

Kuvassa Jolanda Osinga Ice Cuben kanssa.

Kuvat lisätty Ice-pentujen galleriaan

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kuvaterveisiä Ranskasta

Marie-France Cetre laittoi kuvia ja kuulumisia Ranskasta. Kuvassa Jäden veli Oochigea's IceKiss sekä Ice-pentueen isä Old Road's Chikiboum. 

Lisää kuvia IceKissistä ja Cetren perheen muista whippeteistä galleriassa.

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kuvaterveisiä CA-Gianna

Siretiltä tuli Ginan (CA-Gianna) kuulumisia ja uudet kuvat tyttösestä. Hienosti on sielläkin mennyt. Gina oli käynyt rokotuksilla ja eläinlääkäri oli kehunut sen reipasta luonnetta ja naureskellut sen pitkälle hännälle ;-)

Uudet kuvat Ginasta galleriassa.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit

Olipahan kaunis ja keväinen ilma. Ihan kivasti oli porukkaa tämän päivän karkeloissa.

Mukana: Tapio ja Bessi (Sökövintin JX-Besame), Markkis ja Wallu (Sökövintin Öwerix), Merja sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Ekku sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Jari ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kaide ja Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Fila (Sökövintin EB-Fila), Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja Laura sekä Pasi (Sökövintin JX-Boynty) ja italiaano Turo (Mirondan Durante).

Ensimmäisessä satsissa kirmasivat Elwira kera Pasin ja Turon. Elwira sai uuden ihailijan, joka juoksi kokoajan kirjaimellisesti Elwiran "perässä". Vedot meni hienosti ja viime kerran jälkeen Turo ajoi pupua jo kuin vanha tekijä!

Seuraavassa satsissa juoksivat sitten Ami, Wallu ja Enne. Amilla ja Wallulla oli ihan omat jutut, molemmat kun tykkäävät kovasti käyttää ääntä. Enne seurasi kokoajan Heidiä, kuin hailaivaa. Enne oli pikkasen ulalla, kun ei ollut oma mamma mukana. Vedot menivät myös tällä porukalla hienosti. Enne se taas yllätti ja pisti jalkaa toisen eteen niin, ettei kamera mukana pysynyt.

Kolmannessa satsissa juoksivat Turbo sekä Aada ja Nokko. Turbolla ja Aadalla oli ihan omat jutut keskenään, Nokko oli ihmeen vaisulla päällä. Tämän joukon iloisin kipittelijä oli kyllä Aada. Vedot menivät tälläkin porukalla hienosti. Aada oli joukosta se kuka tappoi viehettä äänen kera, hauska tapaus!

Viimeisessä ryhmässä juoksivat keskenään Hemmo, Bessi, Faro, Fila ja Foxi. Fila oli aivan myyty, kun Bessi äiti oli mukana. Hienosti pisti tassua toisen eteen koko sakki. EB-pennuista jokainen juoksi vieheen perässä todella hienosti.

Aika tuntuu vaan aina loppuvan kesken, joten tämäkin kaksituntinen kului kuin siivillä.

Mahtava lauantai iltapäivä taas tuli vietettyä koiramaisissa merkeissä ja todella mukavassa seurassa!

Kahvilan pitäjä perhe Forssten-Iivonen oli saapunut paikalle kera kahvien ja pasteijoiden, joten jälleen kerran kiitokset kestityksestä!

Kiittikset kaikille kivasta ja munarikkaasta päivästä, ensi lauantaina uusix!
Kuvia päivästä:

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Oochigea's Icecream "Jäde" Suomessa

Nyt on Jäde sitten saapunut. Hienosti oli mennyt matka ja eipä tuo tyttönen näyttänyt olevan moksiskaan saapuessaan, vaikka ihmiset ja kieli aivan vieraita. Todella reipas ja iloinen pentu.
Mäntsälässä Jädeä odotti sen uusi lauma, joka otti uuden tulokkaan hienosti vastaan. Geena oli aivan innoissaan, kun sai uuden leikki kaverin.
Paljon tuli kuvia napsittua, näistä kahdesta nuorukaisesta.
Geenan ja Jäden kuvat galleriassa.

Oochigea's Icecream "Jäde" kohta Suomessa

Belgiasta saapui juuri tekstiviesti "Täältä tullaan, kone on ajoissa" kera Jäden kuvan lentolaukussa.

Ei enää montaa tuntia, kun tyttösemme saapuu Suomeen. Lähdemme kohta Markkiksen kanssa Helsinki-Vantaan lentoasemalle vastaan Jädeä. Laittelen illemalla kuvia pennuista.

Mäntsälässä Vuokko ja Tapio jo odottavat tyttöstään!

Kuvaterveisiä CA-Gebetto

Ihania kuvia ja kuulumisia oli taas ilmestynyt sähköpostiini, kiitos vaan kaikille kuvia lähettäneille!

Olen lisännyt uusia kuvia CA-pentujen ja EB-pentujen gallerioihin.

Maneesitreenit 11.4. (päivitetty 10.4.)

  • 11.4. Wallu,  Aada, Elwira, Hemmo, Faro, Turbo, Fox, Pasi, Turo, Fila, Nokko, Ami ja Enne

Tavataan taas Tuomarinkartanon parkkipaikalla klo 14:45.

Tapio tulee mukaan Bessin kanssa, niin EB:t pääsevät leikkimään emänsä kanssa

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Geenitutkimus / DLA monimuotoisuus tutkimus

Whippet-Harrastajat ry:n hallitus kokoontuu 10.4.09 ja jotta he antaisivat puoltonsa DLA-monimuotoisuus-tutkimuksen rahoitukseen, niin he haluavat nimilistan henkilöistä, jotka lupautuvat tulemaan mukaan järjestämään pentunäyttelyä. Näyttely järjestettäisiin aikaisintaan loppuvuonna tai mitä todennäköisimmin ensi keväänä/kesällä.

Olemme Markkiksen kanssa lupautuneet mukaan järjestelyihin ja mukaan tarvitaan paljon ihmisiä. Jokainen voi pienelläkin panoksella olla mukana tukemassa tätä hanketta!

Toivon, että kasvattiemme omistajat ilmoittautuisivat sankoin joukoin mukaan!

Olen luvannut ilmoittaa nimilistan Pirjo Muhoselle ennen kokousta, joten ilmoittautumiset 9.4. mennessä marjaana.siltanen@saunalahti.fi

Ilmottautuneet (23 kpl): Marjaana Siltanen, Marja-Liisa Foxell, Mari Iivonen, Jari Forssten, Mira Suominen, Salla Kemppinen, Merja Lautala, Jukka Laiho, Heidi Kero, Kikka Pihlgren, Kati Roine, Pia ja Carita Helminen, Ekku ja Teija Apo, Anne Oljemark, Pekka Rahunen, Siret Koli, Ida Björkqvist, Kaide Karjalainen, Aatu Toivanen, Tea Toivanen, Tuula Häkkinen

maanantai 6. huhtikuuta 2009

CA-Clavio kuulumisia

Hans Barkilta tuli CA-Claviosta "Suomi" uusia kuvia. Hienosti on Suomi pojalla Ruotsissa mennyt.

Uudet kuvat CA-galleriassa.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Onnittelumme

Vuoden kaatuilija, lenkkiseurueemme nuorin jäsen,  Sebu Apo viettää tänään 18-vuotis syntymäpäiviä!

Tervetuloa aikuiseksi meidän "aikuisten" joukkoon!

Superhyperonnittelut Sebulle!

- Sökövintin poppoo -

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit Kerkkoolla

Jos nauru pidentää ikää, niin tänään tuli kyllä monta lisä vuotta elinaikaa, niin mahtavan hauskaa meillä oli tänään "treeneissä", vielä takaisin ajaessa oli hymy herkässä ja todella hyvä fiilis, josta kiitos kaikille Teille treenikavereille!

Mukana tänään: Mari sekä Sökövintin April "Ada" ja Sökövintin CD-Elvira "Elwira", Merja ja Risto sekä Paletin Rapidfire "Turbo" ja Sökövintin EB-Fox "Foxi", Heidi ja Kaide sekä Refined Show Stopper "Nokko" ja Sökövintin EB-Fila "Fila", Salla sekä Sökövintin JX-Belamy "Ami" ja Sökövintin CD-Enne "Enne", Jukka sekä Sökövintin EB-Finn Express "Jalo", Markkis sekä Sökövintin Öwerix "Wallu" ja minä ihan omia tyttöjä, Wandan juoksuajan takia.

Juoksetettiin koirat tänään kolmessa eri ryhmässä ja tämä sujui todella hyvin. Ensimmäisinä maneesiin pääsivät kirmaamaan EB-sisarukset. Sitten vuoroon pääsivät vanhemmat koirat kahdessa eri ryhmässä.

Mari oli tuonut meille mukanaan kahvit ja pullat, joten ihmiset saivat siinä vuoroaan odottaessa nautiskella Cafe-Adan tuotoksia. Kiitokset päiväkahvi järjestelyistä perhe Forsstenille!

Tänään oli kaikilla koirillakin hyvä päivä ja ryhmät mitkä jaettiin osui todella nappiin. Koirilla oli todella hauskaa keskenään ja sehän näiden tapaamisten tarkoitus onkin, kaikilla on hauskaa!

Kesken kaiken nämä hulvattomat kasvattien omistajat rupesivat harjoittelemaan näyttelyissä esiintymistä ja peräkanaa sipsuttelivat pitkin maneesia, jopa Jukka Laiho ;-)

Aika kului siivillä ja tiukille otti, että saatiin vedettyä viehettä vielä viimeiselle ryhmälle.

Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille mukana olleille aivan mielettömän hauskasta iltapäivästä. Kuvia otin melkein tuhat kappaletta, mutta heikon valon takia galleriaan siirrän vielä illan (yön aikana) jokusen satasen ;-). Eli kuvat ilmestyvät "hetken kuluttua".

Olikohan tämän päivän iloisuudella osuutta niillä hymy kekseillä ...

Kuvia treeneistä:

Antoineteltakin tuli uusia kuvia Ice-pennuista. 

Enään vajaa viikko, niin tämä kuvassa poseeraava sinibrindle tyttönen saapuu Suomeen.

Kuvat lisätty Oochigea's galleriaan

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuvaterveisiä Tampereelta

Sain Pilpalta viestiä ja uusimmat kuvat Riosta (Sökövintin JX-Buffalo) ja Sambasta (Sökövintin JR-Domino).

Pilpalta kertoi, että hän on törmännyt muutamaan ihanaan ihmiseen siellä kotikulmillaan, jotka ovat itse ehdottaneet, että kävisivät mielellään lenkillä Rion ja Samban kanssa. Joten, pojilla on kaksi uutta hoitotätiä, eiku kolme! 

Kiitokset täältä kasvattajienkien puolelta Evalle ja Pirjolle sekä tietenkin Ainolle!

Lisäsin poikien uudet kuvat tuonne  JX-pentujen ja JR-pentujen gallerioihin.