tiistai 22. kesäkuuta 2010

Tiistai harjoitukset

Tänään olivat Oochigea's Icecream "Jäde" ja Sökövintin CA-Ceena taas harjoittelemassa ryhmäjuoksua Tuomarinkartanolla.

Ensin juoksi Geena 350 m kaverinaan Kiiturin NN-Beisla. Geena sai todella huonon lähdön, mutta juoksi Beislan kiinni ja tuli maaliin ensimmäisenä. Geena juoksee vielä todella ulkona.

Jäde juoksi myös 350 m kavereinaan Sökövintin EB-Finn Express "Jalo" ja Kiiturin NN-Valentino "Dino". Kärkeen starttasivat Jalo ja Dino. Jäde oli ilmassa, kun koppi aukesi. Hienosti Jäde kiri pojat kiinni ja saapui maaliin toisena ajalla 23.10 (käsiaika Tapio Kääriäinen).

Molemmat juoksivat vielä myöhemmin illalla ryhmän 280 m. Ryhmässä juoksi Geena, Jäde, Jalo ja Of Streamline Foxylady "Minni". Maaliin tulo järjestys Geena ja Jäde ensimmäisenä, sitten Jalo ja Minni. Tapio kellotti tytöille ajaksi 18.40. Ihan hieno juoksu kaiken kaikkiaan kahdelta ylipainoiselta nuorelta tytöltä.

Ensi tiistaina vielä harjoitellaan, sitten olisi jo tarkoitus ryhtyä kisaamaan. Molemmat on ilmoitettu 3.7. kilpailuun. Jäde 350 m ja Geena 280 m.

Kiitokset kaikille juoksukavereille!

Hyvinkäällä ensimmäistä ryhmäkoejuoksua 350 m juoksemassa CA-Gilda. Gilda juoksi viime tiistaina soolon jo hyväksytysti. Gildan lähdössä juoksivat äiti Sökövintin Agatha ja Jewgenistajan "Ipana". Gilda tuli maaliin toisena ja sai hyväksytyn ryhmäkoejuoksun.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tuomarinkartanon harjoitus

Tänään oli Oochigea's Icecream "Jäde"  ja Sökövintin CA-Geena juoksemassa viimeiset ryhmäkoejuoksut.

Molemmat juoksivat 350 m ja saivat hyväksytyt ryhmäkoejuoksut. 

Todella ikävä tapahtuma tapahtui Jäden lähdössä, jossa vieheelle tultaessa Of Streamline Fairy Princess "Kädi" lyyhistyi vieheelle. Mitä Kädille tapahtui, törmasikö se ensimmäisenä vieheelle tulleeseen Jädeen vai kaatuiko ja löi päänsä tolppaan. Kädi kannettiin radalta pois ja koira oli täysin veltto. Matkalla eläinlääkäriin oli Kädin sydän pysähtynyt. 

Suru on suuri,

Osanotot ja halaukset Helille sekä kennel Of Streamline!

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Sökövintin EB-Filan kuulumisia

Eilen Fila kävi Espoon eläinsairaalassa kuvauttamassa tuon jalan ja tänään on aamulla Fila leikattu uudelleen.

Tuosta polvesta oli pettänyt titaanista tehty ristiside, eli tänään on polveen tehty uusi ristiside erillaisella kiinnityksellä. Kudokset oli ehjät, ainoastaan tuo tehty side oli katkennut. Sivuside oli ehjä.

Räihä oli kehunut miten hyvin oli Fila muodostanut jo uutta kudosta ja haavakin oli jo täysin ummessa.

Voimikset Filalle, Heidille ja Kaidelle!

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Sökövintin EB-Filan kuulumisia

Hyvin alkanut toipuminen Filan kohdalla sai tänä aamuna takapakkia. Fila oli ruvennut jo käyttämään tuota leikattua jalkaa jonkun verran ja varasi jo sen päälle.

Tänä aamuna sitten tapahtui, Fila teki virhearvioinnin. Fila oli seisonut pedillään ja mennyt makaamaan ja suorittanut tuon makuulle menon suoraan tuon leikatun polven puolelle, eli koko paino tullut tuolle jalalle, sillä seurauksella, että sieltä oli kuulunut rusahdus ja Fila oli vingahtanut. Nyt Fila seisoo taas kolmella jalalla, eikä varaa yhtään tuon leikatun jalan päälle.

Huominen päivä tuo sitten lisätietoa missä mennään ja mitä jalalle on tapahtunut.  Fila pyritään saamaan huomenna Espoon eläinsairaalaan Jan Räihän vastaanotolle. 

Kyllä tuli pahamieli tuon puhelun jälkeen. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa sattunut. Kyllä tätä perhettä nyt koetellaan, elämä on välillä niin epäreilua :-(.  

En voi muuta kun toivoa, että tälläkin tarinalla on vielä onnellinen loppu.

Isot voimahalit täältä Filalle, Heidille ja Kaidelle! 

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Sökövintin EB-Fila kuulumisia

Sain taas ikävän puhelun eilen illalla :-(

Heidi ja Kaide olivat olleet heittelemässä Filalle ja Nokolle palloa vakio paikassaan "kummuilla". Yhtäkkiä oli Fila ruvennut huutamaan ja nostanut vasemman takajalkansa ylös. Liekö astunut kuoppaan tai jarruttanut kuoppaan, joka tapauksessa matka kummuilta jatkui suoraan Viikin pieneläinsairaalaan.

Heidi soitteli kuulumisia illan mittaan Viikistä. Kaikki kiire tapaukset menivät Filan edelle, joten pitkä odotus oli edessä. Fila ei illan aikana varannut ollenkaan tuolle jalalle ja selkäkin oli ihan koukussa. Puolen yön aikaan Heidi soitti ikävät uutiset, Filalta on poikennut vasemman takajalan polven ristisiteet. Eläinlääkäri oli sanonut, että polvi ei tule kestämään enään kilpailemista.

Fila leikataan Espoon eläinsairaalassa Jan Räihän toimesta huomenna klo 11:15.

Voimahalit Filalle sekä Heidille ja Kaidelle!

Päivitys 02.06.2010 klo 18:50

Filan oli tarkoitus tänään mennä tutkimuksiin Espoon eläinsairaalaan Jan Räihän luokse ja leikkaus oli alustavasti varattu perjantaille.

Fila on nyt kuvattu ja tutkittu. Todellisuus oli sitten selvinnyt, eli polven ristiside sekä ulompi sivu suora side poikki. Fila leikattiinkin samantien. 

Fila nyt kotona. 2 seuraavaa viikkoa otettava rauhalliseti, sitten tikkien poistoon.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tuomarinkartanon harkat

Tänään oli Tuomarinkartanolla avajaisjuoksut jäsenille. Meiltä oli juoksemassa ensimmäisiä ryhmäkoejuoksuja "pullukat" Sökövintin CA-Geena ja Oochigea's Icecream "Jäde" sekä Sökövintin CA-Gianna soolokoejuoksua. Ja hienoa, kun virallinen ajanottokin oli käytössä!

Ensimmäiseksi juoksi Geena 280 m kavereinaan Lekurin Ettan ja Hitlines Twister. Geena sai tosi huonon lähdön, mutta hienosti saavutti kavereitaan ja tuli maaliin kolmantena ajalla 19.30. Hyväksytty ryhmäkoejuoksu.

Seuraavaksi juoksi 280 m Jäde kavereinaan Sökövintin EB-Finn Express "Jalo" ja Rewfined Show Stopper "Nokko". Jädenkään lähtö ei ollut hyvä ja tuli maaliin toisena ajalla 19.04. Hyväksytty ryhmäkoejuoksu.

Viimeisenä juoksi 280 m soolokoejuoksun Gianna. Giannan aika 19.23. Hyväksytty soolokoejuoksu.

Vielä lopuksi CD-Ewanda ja CS-Czorro juoksivat yhdessä 280 m. Wanda voitti lähdön ajalla 18.82.

Kiitokset vielä kaikille koejuoksukavereista!