sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Tervetuloa Suomeen

Oochigea's Jazzctime ja -Jazzpunk sekä kasvattaja Antoinette Wiwenes.
Lauantai aamu alkoi jännittävissä merkeissä. Lähdimme Markkiksen kanssa hyvissä ajoin liikenteeseen ja kävimme varmistamassa, että Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa oli kaikki valmiina Oochigea's pentutapaamista ja Antoineten juhlia varten. Sitten suuntasimme kohti helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Lento Belgiasta saapui hieman myöhässä, joten odottavan aika on pitkä. Vihdoinkin saapui liukuovien takaa poikani Tony, joka oli lentänyt Belgiaan jo edellisenä päivänä ja vietti yönsä Antoineten ja Josin luona Herantalsissa sekä Antoinette ja uudet Oochigea's tulokkaat Jazzctime "Charly" ja Jazzpunk "Punky". 

Antoinetella ei ollut minkäänlaista tietoa mihin olimme menossa ja mitä oli tulossa. Sanoin autossa hänelle, että käymme pissattamassa pennut matkalla Tuomarinkylän radalla.

Veimme Antoineten radalle autotallin kautta ja yllätys vieraat odottivat piilossa champanja tarjottimien kanssa. Antoineten silmät suurenivat, kun hän tajusi ketä häntä siellä odotti ja hän oli aivan sanaton. Hän tunnisti omat kasvattinsa ja ymmärsi, että nämä kaikki ihmiset olivat siellä häntä odottamassa.  Jälleen näkemisen riemu oli suuri, niin koirilla, kuin ihmisillä.

Vietimme yhdessä ikimuistoisen päivän ja nautimme mahtavan lounaan alku ja jälkiruokineen, jonka Jari Forssten oli meille loihtinut.

Päivä sujui whippetmäisissä merkeissä ja pennut kiersivät sylistä syliin ja aikuiset koirat (kuvassa Oochigea's Icepower) olivat tilassa vapaana sulassa sovussa pentujen kanssa.Antoinette oli tuonut kasvateilleen tuliaisia. Hän oli teettänyt näille nuorimmille tiimitakit.  

Illalla oli tarkoitus vielä näyttää Antoinetelle koirauimala ja miten hänen kasvattinsa altaassa polskuttelevat, mutta saavuimme Hyvinkäälle vasta siinä vaiheessa, kun koiria jo kuivailtiin, joten tämä jäin Antoinetelta näkemättä, mutta pääsi tutustumaan halliin ja suolahuoneeseen, sekä näki miten koirat rakastivat uimista, kun altaassa oli jo uudet uimarit. Me kun ajoimme harhaan, no Antoinette pääsi näkemään Suomalaista maalaismaisemaa kuunvalossa ;-).

Hyvinkäältä suuntasimme illalla kohti Espoota Bjacken ja Markkiksen luokse. Ilta kului joutuisaan ja kävimme Antoineten kanssa nukkumaan vasta yöllä kahden maissa. Emme huomanneet ajankulua, niin paljon meillä oli juteltavaa.

Sunnuntai aamuna lähdimme viemään Antoineten vanhempiemme luokse Mäntsälään. Antoinette  rakastui oitis vanhempiemme kotiin. Hän olisi halunnut jäädä sinne vielä pidemmäksi aikaa. Hän lupasi tulla vielä uudelleen ja matkalla kohti lentoasemaa Antoinette kertoi, että hänellä on hyvä idea, hän tulee kesällä uudelleen Josin ja kaikkien whippettiensä kanssa Suomeen. Aika näyttää toteutuuko tämän idea.

Meitä jo odotettiin Helsinki-Vantaa lentoasemalla. Antoinettea tuli saattamaan kanssamme vielä kymmenkunta Oochigea's koiran omistajaa ja Antoinette oli erittäin otettu tästä. 

Sitten oli taas aika jäähyväisten ....

Lopuksi haluan kiittää KAIKKIA teitä ihania ihmisiä koirineen, jotka teitte tästä Antoineten viikonlopusta ikimuistoisen : Pekka Heinikari & Xamboy, Minna Vatja & Conrad, Aatu, Paula ja Tea Toivanen & Icepower, Pekka Rahunen ja Eila Järvelä & Izbyiwanna, Jari ja Mari Forssten & Izbyiroces,  Aki ja Pia Helminen & Jazzctime, Siret Koli ja Ripa & Jazzpunk!

-Marjaana ja Tony, Markkis ja Bjacke & Dippy, Vuokko ja Tapio & Icecream 

Lisätietoa pentueesta:

Ei kommentteja: