tiistai 22. kesäkuuta 2010

Tiistai harjoitukset

Tänään olivat Oochigea's Icecream "Jäde" ja Sökövintin CA-Ceena taas harjoittelemassa ryhmäjuoksua Tuomarinkartanolla.

Ensin juoksi Geena 350 m kaverinaan Kiiturin NN-Beisla. Geena sai todella huonon lähdön, mutta juoksi Beislan kiinni ja tuli maaliin ensimmäisenä. Geena juoksee vielä todella ulkona.

Jäde juoksi myös 350 m kavereinaan Sökövintin EB-Finn Express "Jalo" ja Kiiturin NN-Valentino "Dino". Kärkeen starttasivat Jalo ja Dino. Jäde oli ilmassa, kun koppi aukesi. Hienosti Jäde kiri pojat kiinni ja saapui maaliin toisena ajalla 23.10 (käsiaika Tapio Kääriäinen).

Molemmat juoksivat vielä myöhemmin illalla ryhmän 280 m. Ryhmässä juoksi Geena, Jäde, Jalo ja Of Streamline Foxylady "Minni". Maaliin tulo järjestys Geena ja Jäde ensimmäisenä, sitten Jalo ja Minni. Tapio kellotti tytöille ajaksi 18.40. Ihan hieno juoksu kaiken kaikkiaan kahdelta ylipainoiselta nuorelta tytöltä.

Ensi tiistaina vielä harjoitellaan, sitten olisi jo tarkoitus ryhtyä kisaamaan. Molemmat on ilmoitettu 3.7. kilpailuun. Jäde 350 m ja Geena 280 m.

Kiitokset kaikille juoksukavereille!

Hyvinkäällä ensimmäistä ryhmäkoejuoksua 350 m juoksemassa CA-Gilda. Gilda juoksi viime tiistaina soolon jo hyväksytysti. Gildan lähdössä juoksivat äiti Sökövintin Agatha ja Jewgenistajan "Ipana". Gilda tuli maaliin toisena ja sai hyväksytyn ryhmäkoejuoksun.

Ei kommentteja: