sunnuntai 1. elokuuta 2010

Muutto ...


Blogin päivitykset ovat "vähän" laahanneet perässä, kun me ollaan tyttöjen (Sökövintin Sissi, -Exotic ja -CD Ewanda) ja Sedun kanssa muutettu pois Kannelmäestä tänne Mäntsälään, jossa ollaan asuttu jo kuukauden verran. Muuttoa on tehty pikkuhiljaa.

Kannelmäen asuntoomme on tapahtunut vesivahinko muutama vuosi sitten ja nyt rupesi ilmenemään terveysongelmia, joten muuttohan oli edessä. Ostin itselleni pienen talon, joka seisoo nyt vanhempieni tontilla omassa tuhannen neliön "tarhassa".

Tarkoitushan oli tänne Mäntsälään jossain vaiheessa muuttaa, koska tarkoitukseni on hoitaa omat vanhempani täällä kotona, sitten kun ovat vanhoja, mutta nyt kohtalo puuttui peliin ja muutto tapahtuikin aikaisemmin.

Täällä on ihana asua luonnon helmassa ja koirat saavat olla ja juosta ulkona niin paljon kun haluavat.

Meidän mukana muutti myös talonvahdiksi Don Sedu, tämä poikani Tonyn Jenkeistä tuoma Amerikan Pitbullterrierri. Parempaa vahtikoiraa saa kyllä etsiä,  niin hyvin Sedu tämän tehtävän hoitaa. Sen verran julman näköinen ja paha ääninen tämä vasta vuoden ikäinen herra on, että itse en tontille tulisi ilman lupaa.

1 kommentti:

Tony kirjoitti...

Musta ämpäripäinen Peto Don Sedu Sedric! Se on hieno mies.