sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Perinteinen Joulu lounas Luukissa

Tänään meidän Joulu lounasta ei oikein sää suosinut, mutta onneksi ei satanut vettä.

Mukana tämän vuoden lounastuksessa: Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Kaide ja Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja Fila (Sökövintin EB-Fila), Jari ja Mari sekä Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kati sekä Iida (Hitline's Twister), Peppi (Sökövintin CS-Chili Pepper) ja Myy (Sökövintin CD-Espresso), Markkis ja Bjacke sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja Minä sekä omat tyttöseni Sissi (Sökövintin Sissi), Exo (Sökövintin Exotic) ja Wanda (Sökövintin CD-Ewanda).

Tapasimme Golf kentän parkkipaikalla ja vuorossa oli joulu muistamiset, niin meille ihmisille, kuin kaikille koirille. Sitten jaettiin kantamukset ja lähdettiin köpöttelemään kohti grilli katosta. 

Matkalla ei tullut yhtään ulkoilijaa vastaan, joten osa koirista sai kulkea vapaana matkan katokselle. Kannettavaa oli mukana ihan kiitettävästi, joten joukon vahvat miehet saivat toimia kantojuhtina ;-)

Tyttöset sitten huolehtivat pöydän kattamisesta ja Jari, meidän oma grillimestarimme huolehti ruokien lämmityksestä ja minä katselin vierestä ja kuvailin, kuinka nätiksi tytöt loihti meidän joulupöydän. Minä kun olin saanut tänäänkin tehtäväkseni seurata kameran välityksellä tapahtumia ;-). 

Koirat olivat vuoron perään juoksentelemassa vapaana ja huomasi kyllä, että Apon perhe oli ollut viikon sairaana, kun Faro poika pinkoi menemään metsässä muut perässä. Joku suojelus enkeli oli kyllä pojalla tänään mukana, kun ei satuttanut itseään. Ei sen puoleen, niin oli niillä muillakin, jotka tähän Faron menoon mukaan lähtivät.

Ruokana oli tänään tietenkin Kinkkua ja kaikkia joulu laatikoita, glögiä, kahvetta ja joulu torttusia. Kyllä tuli taas ahdettua itsensä täyteen, enkä varmaan ollut ainoa ähkystä kärsivä. Tätä fiilistä, mikä on tuolla luonnon helmassa istuessa ja nauttiessa pöydän antimista ei voi sanoin kuvailla, se on itse koettava. Linnut laulaa ja ne maisemat, mahtava porukka ympärillä, joiden kanssa on koettu yhtä sun toista näiden vuosien aikana, kaikki saman pöydän ääressä, se on vaan niin upea fiilis!

Koiratkin pääsivät osallisiksi joulun herkuista ja kinkku hupeni alta aika yksikön. Koko lauma odottaa aina niin kiltisti omaa vuoroaan. 

Kaksi ja puoli tuntista vierähti tähän lounaaseen matkoineen kaikkineen. Tulipahan taas yksi kokemus lisää ja tulipahan koettua sekin, että joulun voi viedä ihan mihin vaan, kunhan on vaan itsellä joulu mieltä ja mukana porukka, jota ilman tätäkään kokemusta ei olisi ollut.

Siis jälleen kerran ISOT kiitokset kaikille Teille mukana olosta ja saamistamme joulu muistamisista!

Kuvia ottelin, kuten tuossa aikaisemmin jo kertoilin ja ne ovat vähän sitä sun tätä, mutta ehkä jokunen onnistunutkin otos

Hyvää Joulua kaikille blogin lukijoille!

Marjaana sekä Sissi, Exotic ja Wanda

1 kommentti:

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Joulut täältäkin vielä.....ja on aika pakkaus tuo pukin MUORI!!!!!