sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Sunnuntain 3. Luukki retki

Tänään taas retkeiltiin Luukissa porukalla: Jukka sekä Jalo-Otus (Sökövintin EB-Finn Express), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), 9lopilleri Jarh ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Markkis sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja minä kera Sissin (Sökövintin Sissi), Exon (Sökövintin Exotic) ja Wandan (Sökövintin CD-Ewanda). Osa vakio porukasta lähtivät Messariin katsomaan näyttelyitä.

Eli ihan kiva määrä oli porukkaa liikenteessä. Ilma suosi taas meitä ja saimme tallustaa pienessä pakkasessa.

Retki alkoi tällä kertaa tarhalla juoksemisella, joka oli vihdoinkin siinä kunnossa, että sinne uskalsi päästää koirat juoksemaan. Hienosti pistelivät menemään vuorollaan. Kun olimme jo pois lähdössä, tarhaan tuli 2 naista Tiibetinspanielin kanssa ja mitään kysymättä päästivät ne tämän vapaaksi. Onneksi huomasin tapauksen ja huusin omistajille, että älkää missään nimessä päästäkö sitä vapaaksi kun täällä on vinttikoiria vapaana, vaan odottakaa, että saamme ne ensin kiinni. Onneksi saimme koirat kiinni, paitsi Jalon, joka lähti heti jahtaamaan tuota karvapalloa. No, omistaja sai koiransa kiinni ja rupesi huutamaan meille, että on tämä ihme, kun ei koiratarhalla saa pitää koiraansa vapaana ym. On meitä koiranomistajia joka junaan ...


No, aikansa kun koirat olivat riekkuneet lähdimme tepastelemaan grillikatosta kohti. Tänään oli liikenteessä aika paljon sauvakävelijöitä, joten koiria ei paljon pystynyt vapaana pitämään.

Katokselle päästyämme, otti 9lopilleri Jari työkseen tehdä puut, että pääsimme paistelemaan makkaroita. Tänään oli siis tuttuun tapaan erilaisia makkaroita, hodareita, reissumiehiä ym. ja tietenkin kuumaa kaffetta.
Kun olimme saaneet taas ahdettua kupumme täyteen, lähdimme kiertämään vielä Kaitalammen ympäri. Tausta "musiikki" oli tänään poikien osalta aika vaisua ja saimme nauttia luonnon äänistä.

Koko lenkki kesti taas nelisen tuntia ja väsynyttä porukkaa on täällä kotona, ei pahemmin perässä kävelijöitä näy.
Kiittikset jälleen kerran kaikille kivasta retkiseurasta ja ensi sunnuntaina on sitten Joulu lounaan vuoro, joka nautitaan kasvattajien tarjoamana grillikatoksella. Eli ilmoitelkaahan ketkä ovat tulossa, niin osaamme varautua ruuan kanssa.
Ensi tiistaista alkaa sitten taas tiistai ja perjantai kävelyt Paloheinässä, kunhan vaan säät sen sallivat. Mikä olisi hyvä aika kaikille, ilmoitelkaahan niin löydään aikataulut lukkoon.

Kuvatkin sai vihdoista viimein laitettua galleriaan, kun tuo vuoden puhelin terroristi häiritsi koko illan kehumalla miten sika hyviä kuvia se on saanut retkeltä, no kauneushan on katsojan silmissä ;-).

Jukka Laihon kuvat ja minun ottamat kuvat

Ei kommentteja: