keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Maanantain pentuharkat ja tiistain koejuoksut

Maanantaina pentuharkoissa mukana CA-Gianna ja -Geena sekä Oochigea's Icecream "Jäde".
Tällä kertaa harjoitukset olivat jo siirtyneet radalle ja lähdöt otettiin 350 m kopeilta.
  • Ensimmäisenä juoksemaan pääsi Jäde. Sille otettiin ensimmäinen juoksu kopin vierestä ja toinen avonaisen kopin läpi. Hienosti meni Jäde koppiin ja lähti kopista vieheen perään ja tällä kerralla ei ollutkaan käsivetolaitetta, vaan ihan moottoripupu.
  • Gianna juoksi sitten toisena. Se ei oikein ymmärtänyt miksi Siret ei laita sitä koppiin vaan lähettää kopin vierestä. Oli meinaan Giannalla hyvä ilme naamassa, koppiin oli tyttösellä kova hinku. No toinen juoksu sitten otettiin avoimen kopin läpi ja hienosti meni ja pupu sai taas kyytiä.
  • Geena oli viimeisenä vuorossa ja sillekin otettiin ensin kopin vierestä ja sitten avoimen kopin läpi. Hienosti meni Geenakin!

Tiistain harkoissa oli virallista koejuoksua suorittamassa EB-Fila. Fila juoksi ensimmäistä kertaa suljetusta kopista kisavarustuksen kera.

Ensin hyväksytysti soolo, sitten myöhemmin ensimmäinen ryhmä myös hyväksytysti läpi.

Filan ryhmässä juoksivat Sökövintin CD-Elvira ja Tuulikellon Canellaco "Nyyti".

Fila yllätti ja tuli kopista kuin tykin suusta ja starttasi lähdöstä hienosti kärkeen. Se piti Elviraa hetken aikaa takanaan, mutta sitten Elvira otti ja meni ohi. Nyyti pysyi Filan takana vielä ensimmäiseen kurviin, mutta sitten pisteli Nyytikin Filasta ohi, eli maaliin tulo järjestys oli Elvira, Nyyti ja Fila.

Onnittelut Fila sekä perhe Kero & Karjalainen Filan hienosti menneistä koejuoksuista!

Ei kommentteja: