keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tuomarikartanon tiistai harkat


Tänään harkoissa oli juoksemassa koko EB-pentue. Virallinen ajanottokin oli käytössä, joten saatiin pennuille ihan sähköiset ajat.

Finn Express "Jalo", jolla jo ratakirjat on juoksi harjoitusjuoksun 350 m Oochigea's Conradin "Neron" ja Sökövintin Edisonin "Edin" kanssa. Jalo tuli lähdössä toiseksi ajalla 24,10.

Foxi juoksi viimeisen ryhmäkoejuoksun 350 m ja koejuoksu kavereina olivat Sökövintin Ölivia "Yara" ja Refined Show Stopper "Nokko". Foxi voitti lähdön ajalla 23,82.

Farfán "Faro" (kuva) juoksi myös viimeisen ryhmäkoejuoksun 350 m ja koejuoksu kavereina Farolla oli Sökövintin Afrodite "Dita" ja of Streamline Foxilady "Minni". Faro voitti lähdön ajalla 23,76.

Fila juoksi ensimmäistä kertaa koko 280 m radan ympäri. Filalle kuulutettiin ajaksi 19,44.

Jukka ja Ekkuhan innostuivat EB-veljesten juoksusta ja ottivat pojille vielä yhteislähdön ja samaan lähtöön tuli mukaan Sökövintin CD-Enne. Enne sai tosi hyvän lähdön ja piti veljekset takanaan aika pitkään, mutta sitten loppui kunto, no kunhan Enne toipuu juoksusta, niin saa pojat tehdä todella työtä, että pääsee Enskan ohi ;-). Maalissa ensimmäisenä Faro ajalla 23,83, toisena Jalo 23,87 ja kolmantena Enne 24,??.

Että sellainen harjoituspäivä tänään. Nyt on kaikilla EB-veljeksillä koejuoksut juostu ja pojilla on tähtäimenä aloittaa kisaura 15.7. Tuomarinkartanolla. Filan harjoitukset sotki pahasti kiima, mutta hiljaa hyvä tulee ja loppukaudesta Fila on vielä mukana kisaamassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulee jännät kisat 15.7.

Merja ja poijaat