maanantai 29. kesäkuuta 2009

Maanantain pentuharkat

Tänään Tuomarinkartanolla pentuharkoissa EB-Fila, CA-Gianna "Gina", CA-Geena ja Oochigea's Icecream "Jäde".

Ensimmäisenä oli Filan vuoro ja Filalle otettiin 2 vetoa kopista (etuveräjä vaan kiinni) ja Fila lähti kuin raketti ja sai vieheen heti kiinni. Toiseen vetoon oli pakko antaa vieheelle pitempi etumatka, mutta aikas haipakkaa paineli Fila ja sai taas pupun kiinni. Huomenna olisi sitten tarkoitus ottaa Filalle 280 m, saas nähdä miten tyttö pistelee menemään ;-). 

Gina meni taas avoimen kopin läpi pupun perään ja todella hienosti taas pisti jalkaa toisen eteen ja tappoi pupua, Siret sai taas tuoda Ginan vieheen kanssa takaisin lähtöpaikalle. Toiseen vetoon tyttö jo tiesi, että kopista mennään pupun perään. Ginalla on kyllä "naksahtanut" tämä homma jo niin, että sitä ei paljon kiinnosta edes muut koirat ympärillä, se vaan tuijottaa pupua ja nuolee huuliaan. Aivan mielettömän hyvällä vietillä varustettu tyttönen! 

Sitten oli vuorossa maalaistytöt Geena ja Jäde. Molemmat juoksivat 2 vetoa kopin vierestä ja hienosti menivät. Geenakin syttyi tänään jo pupuun ja kiskoi kummasti hihnassa. 

Huomenna on sitten vuorossa vähän vanhemmat Sökövintit, EB-Farfán ja -Fox ovat juoksemassa molemmat viimeisiä ryhmäkoejuoksujaan.

Ei kommentteja: