keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Maanantain pentuharkat ja tiistain koejuoksut

Maanantaina pentuharkoissa mukana Gina (CA-Gianna), Geena (CA-Geena) ja Jäde (Oochigea's Icecream), Foxi (EB-Fox) ja Faro (EB-Farfán).
Foxi ja Faro oli harjoittelemassa koppilähtöjä ja hienosti molemmat veljekset pinkoivat kopista ja Faron kopituskin oli tällä kertaa jo helpompaa.
Gianna juoksi jo vieheen perässä, kuin vanha tekijä, joten ensi maanantaina tyttö meneekin sitten avoimen kopin läpi. Geena ja Jäde meni molemmat myös hienosti pupun perään.
Filan (EB-Fila) harjoitukset siirtyvät nyt "parilla" viikolla, kun tyttösellä alkoin juoksut.
Tiistaina oli virallisia koejuoksuja juoksemassa EB-veljekset.
Foxi juoksi ensimmäisen ryhmäkoejuoksun 280 m neljän koiran lähdössä ja tuli maaliin neljäntenä, aikoja en kuullut.
Faro juoksi soolokoejuoksun 280 m aikaan 19,10 ja sai hyväksytyn koejuoksun. Tämä oli Faron ensimmäinen kerta sulketusta kopista, kuonokopan kanssa ja täysi matka. 
Jalo (EB-Finn Express) juoksi myös soolokoejuoksun 280 m aikaan 19,40 ja sai hyväksytyn koejuoksun. Jalo juoksi vielä myöhemmin harjoitusjuoksun Nyytin (Tuulikellon Canellaco) kanssa ja todella hienosti Jalo lähti ja tuli maaliin ensimmäisenä aikaan 19,00. Jalokin ensimmäistä kertaa kuonokopan kanssa suljetusta kopista.
CD-Espresso juoksi viimeisen ryhmäkoejuoksun 350 m ja sai hyväksytyn koejuoksun. Onneksi olkoon ratakirjasta Kati ja Myy.
Tampereella soolokoejuoksua juoksemassa Samba (JR-Domino) ja sain hyväksytyn koejuoksun.

Ei kommentteja: