torstai 25. kesäkuuta 2009

Kyy purrut Jassua ja Emmaa

Sain juuri puhelun Lindholmin Lasselta, joka odotti saaressa lautan tuloa, että pääsisi viemään kiireesti Jassun (Sökövintin BS-Jasmine) ja Emman (Sökövintin Emmanuelle) Turkuun eläinlääkärille. Tyttöjä oli purrut sama kyy, ensin Jassua ja sitten Emmaa. Molempia oli purtu vasempaan etujalkaan, Jassua 2 kertaa.
Merja soitti juuri (klo 15:05) ja oli huolissaan, molemmat ovat nyt tiputuksessa ja ainakin Emma selviää, sanoi Merja, mutta Jassu joka sai ensimmäisenä puremat ei ole kuulemma hyvässä kunnossa. Tullessa eläinlääkäriin Jassun ikenet oli olleet jo tummat.
Klo 16:05 tuli kännykkään kuvia tytöistä ja tieto, että ovat toivekkaita. Jassu reagoi jo nimeensä. Emma on ollut kokoajan "tässä maailmassa". 
Klo 20:00 Turun eläinsairaala oli mennyt kiinni jo klo 19:00, mutta pitivät tyttösiä siellä vielä "yliaikaa". Nyt on molemmat tytöt mukana autossa ja Lindholmin perhe on matkalla takaisin mökilleen saareen. Jassu oli saanut sellaisen reseptin mukaansa, että apteekissa oli sanottu sen olevan huumeresepti. Eli aikamoiselle "hevoskuurille" joutuu. Jokatapauksessa tilanteeseen nähden kaikki hyvin, Jassu on jo omilla jaloillaan ja oli käynyt metsässä tekemässä pissat, mikä on kuulemma hyvä merkki.
Nyt vaan toivotaan, että tästäkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä! 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kamalia uutisia. Voi kun molemmat saataisiin kuntoon! Tsemppiä ja voimia omistajille - ihan sydäntä kylmäsi lukea tapauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tyttöset selviävät! Voimia tytöille ja kotiväelle.
t. Lea

Unknown kirjoitti...

Merjalta tuli aamulla viestiä, että on joutunut antamaan yöllä särkylääkettä tytöille. Särkylääke kuulemma tosi vahvaa, mutta ilman sitä eivät tytöt pysty muuta kuin makaamaan ja uikuttamaan.

Emman olo oli ollut päivällä lähes normaali, mutta Jassun tassu on turvoksissa kainaloon asti.

Lindholmit ovat olleet yhteydessä Turun eläinsairaalaan ja saaneet sieltä ohjeita.

Raila kirjoitti...

Hurjasti tsemppiä tyttösille ! Meillä Solo-whippettiä puri kyy toukokuun alussa: turvotus oli hurjaa, koira oli kolmena päivänä tipassa ja kipulääkityksessä. Kyynpuremiin ei kannata tosiaankaan suhtautua kevyesti.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs tytöille kuuluu? Ovatko jo kunnossa?

Unknown kirjoitti...

Mulla on jäänyt kommentoimatta tähän, eli tytöt selvisivät ja ovat molemmat jo normaaleja.