maanantai 17. elokuuta 2009

Mustiala viikonloppu

Tulipas vietettyä kiva ja ikimuistoinen viikon loppu (pe-la) Mustialassa.
Varoitus kellot rupesivat soimaan jo viikolla, kun sovitut aikataulut rupesivat ilmoitusluontoisesti muuttumaan, joten olisi pitänyt ihan suosiolla jäädä kotiin tai mennä mökkeilemään Markkiksen ja Bjacken kanssa, mutta pitihän tämäkin päästä kokemaan ja kun olin lupautunut töihin niin pitihän luvatut hommat hoitaa ja tarkoitushan oli mennä viettämään viikonloppua Mustialaan, mutta toisin kävi.
No, perille päästiin, vaikka kerran ajettiinkin harhaan. No, tämähän oli odotettavissa, koska en ole ennen Mustialaan ajanut, ainoastaan kyydissä istunut.
Perillä sitten selvisi ettei meikäläiselle ja koirille ollut varattukkaan huonetta. No, huone lopulta järjestyi neljän huoneen soluasunnosta, mihin oli tulossa muitakin ihmisiä koirineen, eli tiedossa oli mielenkiintoinen yö.
Iltaa vietettiin tyttöjen (Daisy, Exo ja Wanda) kanssa autossa ja käytiin tekemässä pitkiä kävely lenkkejä ja olinhan varautunut siiderein tähän viikon loppuun, niin tuli puoli pulloa sitäkin hörpittyä. Wanda, joka on ollut nyt monta viikkoa pelkällä hihnalenkkeilyllä on niin täynnä virtaa, ettei äiti Daisy kestä sen vouhotusta autossa ja sitä, että Wanda astuu sen päälle.
Pariin otteeseen ottivat Daisy ja Wanda yhteen autossa sillä seurauksella, että Daisylle tuli reikä niskaan ja sitä sitten hoitelin ja putsailin illalla huoneessa. Aamulla eläinlääkäri vielä putsasi sen petadinella ja ajoi purema alueelta karvat. Neljän päivän antibioottikuuri tuli.
Tytöt oli tosi rauhattomia siellä huoneessa. Aina kun joku tuli tai lähti sieltä solukosta ampaisi ne sängystä räksyttämään ovelle ja meinasi vielä syntyä ottelu yölläkin, mutta pääsin onneksi väliin.
No, hyvin "nukutun" yön jälkeen olin hommissa jo klo 06:15 ja tyttöset viettivät aamupäivän autossa, siinä näköetäisyydellä ja Wandalla kuonokoppa päässä. Kotiin päästiin lähtemään klo 11:15.
Suuret kiitokset kaikille yöpaikaa tarjonneille ja huolestuneille soittajille. Saatiin sentäs katto päänpäälle, ettei tarvinnut pienessä henkilöautossa yötä 3 whippetin kanssa nukkua tai lähteä ajamaan 50 kilometrin päähän mökille yöpymään. Kyllä se vaan niin on, että hädässä ystävät tunnetaan.

Ei kommentteja: