tiistai 18. elokuuta 2009

Maanantain pentuharjoitukset


Mukana harjoituksissa tänään CA-Gianna, -Geena ja Oochigea's Icecream.

Tänään otettiin CA-pennuille 350 m kopista 280 m puoleen väliin ja sieltä sitten toinen rata puolisko. Aivan mahtavasti juoksivat molemmat CA-siskokset kiinni kiskossa, Gianna jopa kiskoa nuollen.

Jädelle otettiin sama matka, mutta ei toista puoliskoa. Jäde ei tällä kertaa mennytkään viehettä tappamaan viime kertaisen ikävän onnettomuuden takia. Viime harkoissahan Jäde jäi takajalastaan kiinni vieheen naruun ja siellä se huusi kurkku suorana selällään jalka pystyssä kun menin sitä hakemaan pois. Onneksi ei sattunut mitään pahempaa tuosta äksidentistä, nyt vaan koitetaan saada Jäde unohtamaan tuo ikävä tapaus.

Iloinen yllätys oli, kun paikalle saapui Wilsson (Sökövintin BS-Jasper) kera ihanan omistaja pariskunnan Maula & Turunen. Hyvin näytti vanha herra vielä muistavan kasvattajat ja rata touhut. Wilssonkin pääsi juoksemaan 350 m ja sen juoksutyyli oli edelleen silmiä hivelevää. On se vaan kaunista katseltavaa, kun koira käyttää juoksussa koko kroppaansa.

Samalla pidettiin Oochigea's pentujen tapaaminen ja saatiin paljon kuvia lähetettäväksi Antoinetelle ja Josille Belgiaan.

Eli kuvia lisäilty taas paljon BS-pentujen ja CA-pentujen gallerioihin, samoin Oochigea's IZBY-pentujen, ICE-pentujen gallerioihin.

Ei kommentteja: