maanantai 14. syyskuuta 2009

Päivityksiä

Jopas on pitänyt kiirusta, kun en ole ehtinyt kuukauteen tätä blogia päivitellä. Töissä on pitänyt sellaista "haipakkaa", että kotisivujenkin päivitykset laahanneet perässä, mutta eiköhän tämä tästä taas rauhoitu (toivossa on hyvä elää).
Nyt alkoi sitten viikon loma, jonka vietämme tyttösten kanssa ensin Mäntsälässä ja viikonlopuksi mennään taas mökille, suoraan Kartanon Kunkku kisoista.
Karkkilassa olemmekin olleet joka viikonloppu tekemässä "metsähommia" ja koirat on saaneet nauttia vapaana olosta. Wanda ottaa kyllä kaiken irti tästä mökkeilystä. Se juoksee pallo suussa pitkin metsiä, eikä väsymyksestä tietoakaan.
Ensi lauantaina olisi tarkoitus sitten Wandan juosta ensimmäinen kilpailu tälle kaudelle. Harjoituksissa on käyty ja eri tilanteita testattu sekä otettu Wandalle tarkoituksella useampi startti illassa, että olen päässyt näkemään, ettei vieruskaveri kiinnosta ja kaikki on mennyt hienosti (kop, kop). Huomenna olisi tarkoitus vielä käydä juoksettamassa Wanda ryhmässä Kartanolla makkarajuoksuissa.

Tältä kuukauden ajalta maanantain pentutreenit on mennyt hienosti. Paikalla on ollut vakio kokoonpano, eli CA-Gianna, CA-Geena ja Oochigea's Icecream sekä CA-Gilda silloin tällöin.

Tänään on taas pentutreenit Kartanolla ja paikalle on tulossa vakio kokoonpano sekä CA-Gilda.

Ei kommentteja: