maanantai 14. joulukuuta 2009

12.12.lauantain maneesi treenit

Päivitellään tänne myös, vaikka Markkis olikin jo ehtinyt päivittämään omaan blogiinsa, eli lauantaina olimme talven ensimmäisessä Maneesi treenissä Otalammella.

Tänä talvena keskitytään näihin tulokkaisiin ja omiin kisakoiriimme.

Mukana Tapio ja Vuokko sekä Sökövintin CA-Geena "Geena" ja Oochigea's Icecream "Jäde", Markkis sekä Sökövintin Öwerix "Wallu", Siret Koli sekä Sökövintin CA-Gianna "Gina", Anne Ilves sekä Sökövintin CA-Gilda "Gilda", Vilja Varis sekä Sökövintin CD-Elesta "Fuma", Jukka Laiho sekä Sökövintin EB-Finn Express "Jalo", Aviaticus Wizard "Fami" ja Onni, minä sekä Sökövintin Sissi, Exotic "Exo" ja -CD-Ewanda "Wanda".

Aikaa oli varattu 2 tuntia. Tällä koira määrällä riitti jokaiselle aloittelijalle enemmän aikaa vieheen vetoon ja pareittain juoksemiseen. Ja tarkoitushan on opettaa tämän talven aikana nämä nuorimmaiset ensi kesänä alkavaa kisakautta silmällä pitäen. Mukaan pääsi myös Fuma, joka ei vielä ole ehtinyt radalle harjoittelemaan, joten nämä alkeet on myös Fumalle tarpeen.

Hienosti meni kaikilta vieheen ajot ja pupun tappamiset ja Fuma kyllä yllätti kasvattajat lähtemällä laakista vieheen perään ja tappoi pupua kuin vanha tekijä!

Gilda oli koko porukasta pirteimmällä päällä ja se paineli menemään maneesissa ihan omiaan. Hyvin näyttivät CA-siskokset vielä toisensa tuntevan, ei nosteltu karvoja toisilleen. Gina oli vielä juoksun jäljiltä "vähän" muissa maailmoissa.

Puolan tuonti poikamme Fami tuli myös mukaan treeneihin, mukanaan omat tutut juoksukaverit. Ja sitten lopussa, kun kaikki olivat riekkuneet pareittain ja suurimmat höyryt oli jo päästetty ilmoille saivat kaikki olla yhtäaikaa vapaana maneesissa.

Fami rakastui heti Jädeen, se kipitteli Jäden rinnalla ja hyvin kävi leikit tällä "parilla" yhteen.

Lopuksi otin Exon katsomaan Fumaa. Fumahan palvoi pentuna Exoa, olihan Exo koko pentuajan niiden kanssa ja toimi hoitotätinä. Maneesilla Fuma vähän kiukutteli muille tytöille, mutta lähti kuitenkin mukaan leikkimään. Fumahan ei ole muiden whippettien kanssa ollutkaan ennen juoksemassa. Muutos oli aivan mieletön kun Fuma tapasi Exon, se oli kuin sulaa vahaa Exon edessä, ei merkkiäkään, että aikoo kukkoilla Exolle. Sissi mammakin kävi moikkaamassa Fuman ja hyvin äiti ja tytär toisensa muistivat.

Jokunen kuva treeneistä galleriassa

Kiittikset kaikille mukana olosta, ensi vuonna sitten jatketaan treenaamista!

Ei kommentteja: