perjantai 4. joulukuuta 2009

Lauma kasvoi (väliaikaisesti)

Mun pojan Tonyn oma tuonti koira Don Sedu saapui tänään Jenkeistä Suomeen.

Pitkä oli matka takana tällä "pienokaisella". Ensin parin tunnin lento North Carolinasta New Yorkiin, jossa pentu sitten vietti seuraavat 20 tuntia. Viime yönä Suomen aikaan klo 00:45 alkoi Sedu pojan matka kohti määränpäätä. Perillä Suomessa kone oli klo 08:30.

"Pienien" kommellusten jälkeen Tony sai rajaeläinlääkärin paikalle klo 12:00. Eläinlääkäri oli ihmeissään, ettei mitään tarpeita ollut pentu tehnyt lentoboxiinsa. Vasta kun rajaeläinlääkäri otti Sedun pois lentoboxista tuli pitkät pissit. Tony sai Sedun pois Gargosta vasta kahden jälkeen.

Kotona Sedua odotti 3 viehättävää whippetti neitoa. Ensin päästin Exon moikkaamaan tulokasta. Tämä pentueidemme "Nanny" meni heti häntä heiluen tervehtimään väsynyttä Sedua. Sitten oli Sissin vuoro. Vanha rouva löi Sedua tassulla niskaan, näyttäen että minä olen sitten tämän lauman johtaja ja rupesi sitten leikittämään sitä.

Viimeisenä päästin Wandan, joka oli ihan ihmeissään, että mikä tuo on. Seduhan painaa tällä hetkellä yli 16 kiloa ja on aikas massiivinen sekä korkeudeltaan nyt viiden kuukauden iässä isompi kuin whippet.

Eipä aikaakaan, kun Wanda rupesi esittelemään lelujaan ja toi niitä Sedulle, että lähde juoksemaan perään. Wanda paineli kuin maantiekiitäjä ympäri kämppää ja sedun pää kääntyi aina kun Wanda pyyhälsi ohi.

Nyt on täällä Kannelmäessä sellainen meno päällä, että oksat pois. Wanda ja Sedu painii/hammasmiekkailee keskenään, kuin kaksi pentua.

Kaiken leikin tiimellyksen keskellä vanha rouva Sissi päätti tuoda tervetuliais lämpimäiset tulokkaalle ;-). Se köpötteli ihan muina "miehinä" olohuoneeseen pitkä kakkapötkö suussaan ja tiputti sen keskelle olohuoneen mattoa. En tiedä mitä lie ajatteli näin tehdessään, oliko omansa vai oliko Sedu ehtinyt käydä jossain vaiheessa käydä tekemässä ne pesuhuoneen lattialle. 

Aivan mahtavasti ottivat mun tyttöset vastaan uuden asuinkumppaninsa.

Ja tuo uskomaton pidättämiskyky ei ole sitten toiminutkaan täällä vähän isommassa "boxissa".

Huomenna lähdetään sitten koko kööri Mäntsälään hoitamaan Vuokon ja Tapion wipukoita, kun he lähtevät viettämään romanttista kylpylä viikon loppua Naantalin kylpylään.

4 kommenttia:

FoxiFox kirjoitti...

Onnittelut uudesta tulokkaasta!
Don Sedun ilme näyttää jotenkin tutulta...

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Sehän näyttää ihan Wipukalta... Onnea Tonille uudesta maailmanmatkaajasta !!!

T. Larsvintit

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut pennusta! Wanulla hyvä ilme tuossa otsikkokuvassa :). Daisy on kyllä mainio, mikähän tuo kakkahommakin oli... ;D

Sla

KENNEL INDIAN HILL`S kirjoitti...

Onnittelut vaan uudelle tulokkaalle.......kyllä sitä saattaa ihmeteltävää riittää kaverilla...mikähän porukka tämä oikein on?

T.Inkkari Kukkuloitten Poppoo