lauantai 7. toukokuuta 2011

Ei niin toivottu vieras pihalla


Ihmeteltiin päivällä mitä Sedu haukkui niin kovasti takapihalla ja Bjacke meni katsomaan, niin kyykäärmehän se siinä iskuasennossa tikkaili Sedua.

Ilmeisesti kyy onnistui puremaan Sedua, koska Sedu sai sellaiset raivarit, että hyökkäsi käärmeen kimppuun ja ravisteli sitä sellaisella raivolla, että käärmeen kappaleet lenteli pitkin takapihaa. Sedu meinasi vielä päälle ruveta syömään käärmeen jämiä, mutta onneksi totteli kun Tapio komensi sitä.

No, sitten taas soitto päivystykseen, että olemme tulossa koiran kanssa sinne. Sedun naama ja kaula rupesivat turpoamaan todella nopeasti. Perille päästyämme, odotushuoneessa oli jo toinen koira, jota oli myös purrut kyy.

Eläintenhoitaja kysyi kun tultiin, että onko Sedu Sharpei. Kieltämättä naama oli jo aika kamalan turvonnut. Eläinlääkäri tutki Sedun ja sanoi, että Sedulla on todella kovat kivut, sen kuulee sen sykkeestä, mutta eipä tämä poika näytä kipujaan tai sitten tältä rodulta on jalostettu kivun tunteminen pois.

Siinä sitten yli kaksi tuntia Sedu oli tiputuksessa ja herra seisoi koko ajan, jouduin välillä komentamaan sen istumaan.

Tämä oli ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen kerta, kun tältä tontilta kyykäärmeitä löytyy.

Ei kommentteja: