sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Vierailevia Sökövinttejä

Sökövintin JX-Belamy sekä - CD-Enne omistajansa Sallan kanssa kävi tänään kylässä täällä meidän luona Mäntsälässä. Oli todella ihana nähdä pitkästä aikaa tytöt ja tietenkin Salla.
Sain Sallalta tuliaisena niin ihanan taulun Sissistä, että sanat eivät riitä kertomaan miten liikuttunut olin taulusta. Tämä taulu tulee olemaan minulle niin rakas ja se saa kunniapaikan minun seinältä. Niin hienosti tehty ja niin valokuvan näköinen lyijykynätyö, siis aivan mieletön!!! Vielä kerran KIITOS Salla tästä taulusta, tietäisitpä kuinka paljon tämä taulu merkitsee minulle.
Meidän tyttölauma oli todella iloinen vierailevista tyttösistä ja koko 8 tytön lauma tuli niin hyvin toimeen keskenään. Aivan mieletön nähdä miten "kovis" Enne muuttuu emänsä läsnäolosta, siitä tulee suorastaan lammas.

Viime viikonloppuna otin uusia kuvia Aviaticus Wizardista. Wizardin uudet kuvat nyt myös galleriassa.

2 kommenttia:

FoxiFox kirjoitti...

Aivan mahtava kuva Daisystä!

Salla kirjoitti...

Ihana kuulla, että yllätys oli noin onnistunut. Se on muuten sinun ottamasta valokuvasta piirretty ja se on loisto-otos Daisystä.

Oli hauskaa käydä kylässä. Ami meni taas onnesta sekaisin kun pääsi synnyinkotiinsa. Se oikein vikisi kun näki Vuokon ja Tapion! Oli muuten hienoa seurata, miten tuollainen narttuporukka tuli keskenään hyvin juttuun. Sedukin tuntui tykkäävän tytöistä :)