maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kuulumisia


Meidän laumassa Sylvi ja Kulta ovat edelleen toisiinsa kiinni kasvaneet "kakarat".  Sylvi on ihan super sisko Kullalle! Sen pinna kestää ja se jaksaa leikkiä ja juoksettaa Kultaa. Kovasti on rauhallista sisällä, kun nämä kaksi on ulkoilemassa. Sylvi on muutenkin ainoa meidän tytöistä, jonka uskallan antaa leikkiä Sedun kanssa ihan turvallisin mielin, koska Sylvi ei räjähtele eikä kiukkuile, vaan sillä on niin pitkä pinna ja se osaa leikkiä juuri sellaista leikkiä mistä Sedu tykkää ja onhan ne kasvaneet yhdessä.
 
Sedun kanssa nyt odotellaan kesää ja sitä, että tulee lämpimät ilmat ja se saa olla paljon ulkona, josko se toisi helpotusta tuohon sen atoppiseen ihoon. Eri ruokia ollaan testattu ja mikään ei ole tuonut lopullista helpotusta Sedun allergiaan.
 
Bessin suuhun on kasvamassa takaisin tämä syöpäkasvain joka sieltä poistettiin vuoden vaihteessa, samoin sen kaulaan on ruvennut kasvamaan toinen kasvain, joka näyttää olevan samaa nopeasti kasvavaa laatua, koska on lyhyessä ajassa kasvanut jo kananmunan kokoiseksi. Eläinlääkäri sanoi, että mitään ei enään poisteta, joten elämänlaatua vaan seurataan. Bessillä on nyt aloitettu kipulääkitys. Muuten ei Bessistä ulkopuolinen edes huomaa sen olevan vakavasti sairas, muutakun tuo kaulan kasvain on nähtävissä, mutta muuten se on oma iloinen itsensä joka osallistuu täysillä kaikkiin leikkeihin pihalla ja juoksee muiden mukana siellä. Ja niin kauan, kun Bessin elämä on elämisen arvoista saa se elää ja nauttia elämästä.
 

Sylvi ja Kyasti ovat käyneet muutaman kerran nyt uimassa Hyvinkäällä ja kovasti ovat tykänneet uimisesta. Nuoripari menee peräkanaa altaaseen ilman hihnoja ja leluja. Ne nauttivat uimisesta! 


 

 
Sitten terveyspäivityksiä:
Oochigea's Kyasti "Kyösti" kävi uusinta sydänultrassa ja sydän todettiin täysin terveeksi. Kyösti kävi Espoon eläinsairaalassa Taru Kangasniemen vastaanotolla.
Sökövintin CG-Huomen-Lahja "Luumu" kävi Lahden Univetissä Seppo Lambergin vastaanotolla uusinta ultrassa ja sydän todettiin täysin terveeksi.
Molemmiltahan kuului vuosi sitten sivuääni 2/6 ja läpät vuosivat ja nyt ei kummankaan sydämmessä ollut mitään vikaa.
Vuosi sitten oli kyllä todella pahamieli näistä tuloksista, mutta nämä uudet tulokset toivat todella paljon valoa tulevaisuutta ajatellen, mutta näistä suunnitelmista sitten lisää, kun niiden aika on. Jatkossa meiltä ei mennä sydänultraan ennen kahta vuotta, ettei tule turhaa pahaamieltä. Silmätkin tullaan peilaamaan vasta yli 2 vuotiaina, lähempänä kolmea vuotta.

Ei kommentteja: