lauantai 21. maaliskuuta 2009

Maneesi treenit Kerkkoolla

No, niin. Mukava päivä tuli taas vietettyä mahtavassa seurassa ja oli taas kiva saada vanha jengi kasaan. Muutama kuukausihan tässä on kulunut, kun ei olla tapailtu, kun oli nuo pennut. Mutta nyt on taas aikaa näihin yhteis tapaamisiin.

Mukana tänään: Merja ja Jopi sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Fox (Sökövintin EB-Fox), Ekku ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Jukka sekä Jalo (Sökövintin EB-Finn Express), Jarl ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Salla sekä Enne (Sökövintin CD-Enne), Heidi sekä Nokko (Refined Shoe Stopper) ja Fila (Sökövintin EB-Fila), Laura sekä Pasi (Sökövintin JX-Boynty) ja iltalanvinttikoira Turo (Mirondan Durante) ja minä sekä tyttöseni Sissi (Sökövintin Sissi), Exo (Sökövintin Exotic) ja Wanda (Sökövintin CD-Ewanda) ja menossa mukana tilan omistajien 9 kuukautta vanha whippet poika Harri.

Aloitettiin "treenit" sillä, että nuorimmaiset pääsivät keskenään kirmaamaan maneesissa ja sen jälkeen otettiin jokaiselle 2 vetoa. Hienosti meni leikit nuorisolla ja vedot siihen päälle. Harri poikakin pääsi ensimmäistä kertaa ajamaan viehettä ja hienosti nuori herra pupun perään lähti.

Sitten tuli kolmessa eri satsissa vanhemmat ensin keskeään juoksemaan maneesiin ja sitten vedot päälle. Hiekka vaan pöllysi, kun koirat kirmasivat ihanan pehmeällä alustalla. 

Riekkumisten päälle juotiin kahvit ja syötiin herkullista vadelmakakkua Jarlin syntymäpäivien kunniaksi.

Aivan mahtava paikka ja tulemme jatkossa joka lauantai käymään tuolla koirien kanssa. Ensi lauantaina maneesi on varattu, mutta sitä seuraavat lauantait yritän saada vuokrattua meidän käyttöön. Ilmoittelen täällä blogissa sitten, kun nuo päivät on vahvistettu.

Kamera jälleen kerran matkassa. Kuvia päivästä meidän galleriassa,  Salla Kemppisen galleriassa sekä Jukka Laihon galleriassa

Kiittikset jälleen kerran kaikille mukana olleille kivasta lauantai päivästä, otetaan uusiksi!

7 kommenttia:

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Lahkojohtajattaren muisti on äärimmäisen hyvä.... mutta Isäntäväen Wiipotin taisi kyllä olla Harri.

Kiittikset kaikille lahkolaisille kivasta päivästä.

t. Enzo

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli mahtavaa, porukka ja paikka.

Kiitos meidänkin puolesta!!!


Merja ja poijaat

Anonyymi kirjoitti...

oi jospa oltais voitu olla mukana... päädyin häämekkoshoppailun sijasta sittenkin töihin. voi ankeus.

Dream Begins kirjoitti...

Olihan mukava olla mukana, kiitokset kaikille tuttusille ja erityisesti Jukka ja Marjaana tämän tilaisuuden järjestämisestä! Mukana ollaan ensi kerrallakin takuuvarmasti :-)

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Kiitos huudot kaikuvat myös täältä kukkulan päältä....!
Ollaan tottakait mukana, kiitos Jucca ja Breeder sekä kaikki juoksukamut :)

T. Ada ja Pakastaja

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Kiitos huudot kaikuvat myös täältä kukkulan päältä....!
Ollaan tottakait mukana, kiitos Jucca ja Breeder sekä kaikki juoksukamut :)

T. Ada ja Pakastaja

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia!
Kiittikset mukavasta iltapäivästä!