sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit

Olipahan kaunis ja keväinen ilma. Ihan kivasti oli porukkaa tämän päivän karkeloissa.

Mukana: Tapio ja Bessi (Sökövintin JX-Besame), Markkis ja Wallu (Sökövintin Öwerix), Merja sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Ekku sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Jari ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kaide ja Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper), Fila (Sökövintin EB-Fila), Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne) ja Laura sekä Pasi (Sökövintin JX-Boynty) ja italiaano Turo (Mirondan Durante).

Ensimmäisessä satsissa kirmasivat Elwira kera Pasin ja Turon. Elwira sai uuden ihailijan, joka juoksi kokoajan kirjaimellisesti Elwiran "perässä". Vedot meni hienosti ja viime kerran jälkeen Turo ajoi pupua jo kuin vanha tekijä!

Seuraavassa satsissa juoksivat sitten Ami, Wallu ja Enne. Amilla ja Wallulla oli ihan omat jutut, molemmat kun tykkäävät kovasti käyttää ääntä. Enne seurasi kokoajan Heidiä, kuin hailaivaa. Enne oli pikkasen ulalla, kun ei ollut oma mamma mukana. Vedot menivät myös tällä porukalla hienosti. Enne se taas yllätti ja pisti jalkaa toisen eteen niin, ettei kamera mukana pysynyt.

Kolmannessa satsissa juoksivat Turbo sekä Aada ja Nokko. Turbolla ja Aadalla oli ihan omat jutut keskenään, Nokko oli ihmeen vaisulla päällä. Tämän joukon iloisin kipittelijä oli kyllä Aada. Vedot menivät tälläkin porukalla hienosti. Aada oli joukosta se kuka tappoi viehettä äänen kera, hauska tapaus!

Viimeisessä ryhmässä juoksivat keskenään Hemmo, Bessi, Faro, Fila ja Foxi. Fila oli aivan myyty, kun Bessi äiti oli mukana. Hienosti pisti tassua toisen eteen koko sakki. EB-pennuista jokainen juoksi vieheen perässä todella hienosti.

Aika tuntuu vaan aina loppuvan kesken, joten tämäkin kaksituntinen kului kuin siivillä.

Mahtava lauantai iltapäivä taas tuli vietettyä koiramaisissa merkeissä ja todella mukavassa seurassa!

Kahvilan pitäjä perhe Forssten-Iivonen oli saapunut paikalle kera kahvien ja pasteijoiden, joten jälleen kerran kiitokset kestityksestä!

Kiittikset kaikille kivasta ja munarikkaasta päivästä, ensi lauantaina uusix!
Kuvia päivästä:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oli makeeta ja muutenkin mahtavaa.

Kiitos kaikille mukana olleille tasapuolisesti!!!!

Ja ens lauantaina taas, jippii!!!

Merja ja poijaat