lauantai 4. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit Kerkkoolla

Jos nauru pidentää ikää, niin tänään tuli kyllä monta lisä vuotta elinaikaa, niin mahtavan hauskaa meillä oli tänään "treeneissä", vielä takaisin ajaessa oli hymy herkässä ja todella hyvä fiilis, josta kiitos kaikille Teille treenikavereille!

Mukana tänään: Mari sekä Sökövintin April "Ada" ja Sökövintin CD-Elvira "Elwira", Merja ja Risto sekä Paletin Rapidfire "Turbo" ja Sökövintin EB-Fox "Foxi", Heidi ja Kaide sekä Refined Show Stopper "Nokko" ja Sökövintin EB-Fila "Fila", Salla sekä Sökövintin JX-Belamy "Ami" ja Sökövintin CD-Enne "Enne", Jukka sekä Sökövintin EB-Finn Express "Jalo", Markkis sekä Sökövintin Öwerix "Wallu" ja minä ihan omia tyttöjä, Wandan juoksuajan takia.

Juoksetettiin koirat tänään kolmessa eri ryhmässä ja tämä sujui todella hyvin. Ensimmäisinä maneesiin pääsivät kirmaamaan EB-sisarukset. Sitten vuoroon pääsivät vanhemmat koirat kahdessa eri ryhmässä.

Mari oli tuonut meille mukanaan kahvit ja pullat, joten ihmiset saivat siinä vuoroaan odottaessa nautiskella Cafe-Adan tuotoksia. Kiitokset päiväkahvi järjestelyistä perhe Forsstenille!

Tänään oli kaikilla koirillakin hyvä päivä ja ryhmät mitkä jaettiin osui todella nappiin. Koirilla oli todella hauskaa keskenään ja sehän näiden tapaamisten tarkoitus onkin, kaikilla on hauskaa!

Kesken kaiken nämä hulvattomat kasvattien omistajat rupesivat harjoittelemaan näyttelyissä esiintymistä ja peräkanaa sipsuttelivat pitkin maneesia, jopa Jukka Laiho ;-)

Aika kului siivillä ja tiukille otti, että saatiin vedettyä viehettä vielä viimeiselle ryhmälle.

Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille mukana olleille aivan mielettömän hauskasta iltapäivästä. Kuvia otin melkein tuhat kappaletta, mutta heikon valon takia galleriaan siirrän vielä illan (yön aikana) jokusen satasen ;-). Eli kuvat ilmestyvät "hetken kuluttua".

Olikohan tämän päivän iloisuudella osuutta niillä hymy kekseillä ...

Kuvia treeneistä:

Antoineteltakin tuli uusia kuvia Ice-pennuista. 

Enään vajaa viikko, niin tämä kuvassa poseeraava sinibrindle tyttönen saapuu Suomeen.

Kuvat lisätty Oochigea's galleriaan

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, oli tosiaan kivaa niin immeisillä kuin koirilla.
Kiitos erittäin paljon paikanvaraaja-Marjaanalle, vetelehtijä-Jukalle ja speciaalisti pullakahvi-Marille, sekä koko sakille kiitos ja saimme vielä keksitkin mukaan. Marjaanalle tiedoksi vaan, että Foxin kutsumanimi on Foxi ja Turbon oikea nimi on Paletin Rapidfire. Heh heh.

Merja ja poijaat kiittäääääää

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Pahus ois pitänny olla paikalla kun Laihon poika rientää maneesia ympäri sipsutellen pikkusormi pystyssä:)