sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit 18.4.

Ilma oli tänään todella tuulinen, mutta päästiin onneksi tuulelta suojaan Maneesiin.

Mukana tämän päivän menossa Jukka sekä Jalo (Sökövintin EB-Finn Express), Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kati sekä Iida (Hitline's Twister) ja Mymmeli (Sökövintin CD-Espresso), Merja sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Laura sekä Pasi (Sökövintin JX-Boynty) ja italiaano poika Turo (Mirondan Durante), Markkis sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja minä ilman koiria.

Tänään oli vähemmän koiria mukana karkeloissa, joten juoksetettiin koirat neljässä ryhmässä  ja pareittain, paitsi EB-poikien kanssa juoksi Mymmeli.

Ensimmäisenä ryhmänä aloitti EB-pojat Jalo ja Foxi, jotka saivat juoksettajakseen Mymmelin, joka nautti osastaan. Mymmeli teki kyllä sellaisia käännöksiä ja kiekuroita juostessaan, että ei voi muuta todeta, kuin on Mymmelillä aikamoinen kropan hallinta. Foxikin oli leikeissä kokoajan mukana. Tällä porukalla meni leikit niin hyvin yhteen ja ottivat kyllä kaiken irti ajastaan minkä maneesissa juoksivat. Foxikin esitteli meille hienoja yli hyppyjä, tyyliin Faro viime viikon loppuna. Vedot otettiin jokaiselle taas vuoron lopussa ja hienosti menivät kaikki.

Toisessa ryhmässä juoksivat sitten Wallu ja Iida "äly ja väläys". Wallu meni pitkin maneesia pallo suussa ja Iida oli aluksi ihmeen vaisuna, mutta lähti sitten leikkiin mukaan. Vedot otettiin lopuksi ja hienosti meni. Wallu teki kyllä tämän päivän juoksuillaan vaikutuksen, niin hienosti se rättiä ajoin ja tappoloikankin se suoritti kera kuperkeikan.

Kolmantena ryhmänä juoksivat Elwira, Pasi ja Turo. Elwira sai taas nauttia poikien huomiosta. Pasi on kyllä ihana uros, se on niin iloinen kaikille, niin ihmisille, kuin toisille koirille. Se ihan selvästi suojelee omaa "pikkuveljeään" Turoa. Heti kun Turo sai houkuteltua Elwiran juoksemaan peräänsä, Pasi juoksi Elwiran eteen ja pysäytti sen juoksun.
Vedot meni kaikilta hienosti. Turolla oli tänään muut mielessä, mutta lähti kuitenkin ajamaan viehettä, mutta ei ihan samanlaisella raivolla, kuin viikko sitten.

Viimeisenä ryhmänä juoksivat sitten Aada ja Turbo. Tämä pari onkin jo juossut keskenään monena kertana ja yhdessä leikkiminen on tuttua. Aada juoksenteli taas pitkin maneesia häntäheiluen. Aadasta on kyllä muuttunut leikkauksen (sterilisaatio) jälkeen todellinen ilopilleri. Tässä ryhmässä juostiin kiinni palloa jota ei alussa edes ollut, mutta Turbo kyllä sen näki ilmassa lentävän ;-). Turbokin lenteli yli Aadan tänään ihan näyttävästi. Vedot meni molemmilta hienosti, Aada taas vieheellä äänen kera.

Kahvila Ada oli taas paikalla, joten kiittikset perhe Forssten-Iivonen taas kerran meidän kestityksestä!

Tulipahan taas vietettyä hauska lauantai iltapäivä kivassa seurassa, josta kiitokset kaikille mukana olleille! Jukka varmaan nautti ihan kybällä, kun sai olla ainoa mies "tyttölaumassa" ;-)

Kuviapäivän riennoista:

Ajettiin vielä maneesilta Markkiksen kanssa Mäntsälään. Uudet kuvat Geenasta ja Jädestä galleriassa.

Pilpa soitteli Tampereelta ja kertoi poikien luonnetestituloksista. Rio (Sökövintin JX-Buffalo) oli saanut 129 pistettä ja Samba (Sökövintin JR-Domino)  188 pistettä. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania leikki- ja kirmailukuvia mymmelistä ja pojista :) olihan hauskaa eilen! nyt sitten peitto korvilla kotosalla. mymmeli pääsi onneksi sinnan kanssa haltialaan palautuslenkille.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, taas jälleen kerran!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, taas jälleen kerran!!!

Merja ja poijaat