sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Otalammella treenailemassa

Tänään päätettiin pitkästä aikaa lähteä Otalammelle ottamaan koirille vetoja, kun tuo ilmakin oli plussan puolella ja vihdoinkin pääkaupunki seudulle tuli lunta.

Tavattiin porukat Luukin parkkipaikalla klo 11:00 josta ajelimme sitten peräkanaa määränpäähän.

Tänään karkeloissa mukana: Merja ja Risto sekä Turbo (Paletin Rapidfire) ja Foxi (Sökövintin EB-Fox), Kati ja Laura sekä Myy (Sökövintin CD-Espresso), Jukka, Oliver ja Linnea sekä Jalo (Sökövintin EB-Finn Express), Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Ekku, Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Markkis ja Wallu (Sökövintin Öwerix) sekä minä ja omat tyttöseni Sissi (Sökövintin Sissi), Exo (Sökövintin Exotic) ja Wanda (Sökövintin CD-Ewanda).

Perille päästyämme, päästettiin osa koirista juoksemaan keskenään ja osa odotti kiltisti omaa vuoroaan hihnassa. Hangen pinta oli ikävän kova päältä ja osalta koirista tuli nirhaumia jalkoihin. EB-veljekset Jalo ja Faro tapasivat pitkästä aikaa velipoika Foxin ja iha hienosti meni veljeksillä leikit.

Sitten otettiin jokaiselle virlinkiä ja hienosti kaikki juoksivat. Pari tuntia siellä tuli vietettyä aikaa koirien kirmaillessa keskenään.

Pois tulo matkalla meitä tuli vastaan 2 venakon pentua tai oliko ne silkeneitä, mutta joka tapauksessa kaksikko juoksi pitkin Vihdintietä. Kiinni eivät yrityksistä huolimatta antaneet, mutta onneksi suuntasivat hiljaisemmalle sivutielle. Nyt on Tuulenkoirissa jo tietoa, että omistaja on saanut karkulaiset kiinni.

Sunnuntai päivä tuli taas vietettyä kivassa seurassa ja omat tyttöset ovat taas tosi tyytyväisen oloisia ja uni maittaa. Kuviakin tuli otettua, mutta ikävä kyllä meikäläisen taidoilla ei pelkästä mustasta koirasta kuvat onnista, eli tämän päivän kuvat ovat ruskeista koirista. Kuvat täällä.

Kiittikset jälleen kerran kaikille mukana olosta, tämä otetaan pian uusiksi!

Ei kommentteja: