sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Sunnuntain Luukki retki

Tänään meitä ei kamalasti taas sää suosinut, oli tosi kova tuuli, mutta onneksi ei satanut.

Retkeilemässä mukana: Salla sekä Ami (Sökövintin JX-Belamy) ja Enne (Sökövintin CD-Enne), Jarl ja Mari sekä Aada (Sökövintin April) ja Elwira (Sökövintin CD-Elvira), Kaide ja Heidi sekä Nokko (Refined Show Stopper) ja Fila (Sökövintin EB-Fila), Teija ja Sebu sekä Hemmo (Sökövintin CS-Cobra) ja Faro (Sökövintin EB-Farfán), Markkis sekä Wallu (Sökövintin Öwerix) ja Dippy (Oochigea's Dippy) ja minä sekä omat tyttöseni Sissi (Sökövintin Sissi), Exo (Sökövintin Exotic) ja Wanda (Sökövintin CD-Ewanda).

Salla oli tehnyt kaikille "lahkolaisille" kivat hihnaan pujoitettavat heijastimet, josta ISO kiitos Kannelmäen Martoille ;-).

Tarhalle ei ollut taas asiaa, kun siellä kirmaili pieni valkoinen "pupun" näköinen pikkukoira, joten lähdettiin suoraan kävelemään kohti grillikatosta.

Matkalla ei tullut kovin montaa ihmistä tänään vastaan, johtui varmaan huonosta säästä. 

Grillimestareina tänään toimivat Jarl ja Kaide. Vakio menuu oli tänään, eli grillimakkaraa ym. herkkuja. Ruuan päälle mentiin sitten kiertämään vielä Kaitalampi ympäri.
Tämän päivän retki taittui tosi nopeaan tahtiin, oltiin takaisin parkkipaikalla jo klo 14:00.

Kun ajelin kotiin päin, mietin siinä itsekseni, että kyllä on ollut hyvää tuuria, ettei kenellekään koiralle ole VIELÄ sattunut mitään näillä retkillä. Tänäänkin oli pari tilanetta missä painettiin tuhat lasissa metsässä, että hirvitti. 

Käveleminen 3 koiran kanssa hihnassa on ihan jees, mutta kun osa painaa vapaina, niin täytyy kyllä myöntää, että lenkkeilystä on hauskuus kaukana, kun omat koirat huutaa kurkku suorana vapaina juoksevien perään ja kuumenee siihen malliin, että keskenään tulee riitaa. 
Jatkossa toivonkin kaikkien koirien turvallisuuden varmistamiseksi, että kaikki koirat pidetään hihnassa koko lenkin ajan. Käydään tarhalla mennessä juoksettamassa koirat ja jos siellä on silloin muita, niin yritetään lenkin jälkeen uudelleen.  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Little,
Minä testaan onnistuuko sun blogiisi laittaa kommenttia ja onnistuuhan se.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ymmärrettävää. Ja totta, taidamme olla aika onnekkaita kun ei ole sattunut haavereita. Me ei päästä ulkoilemaan seuraavaan kolmeen viikkoon, mutta tullaan sitten kuukauden päästä taas :).

Joko niitä sökövinttiläisiä on tulossa lisää tähän maailmaan?