perjantai 23. tammikuuta 2009

Viikon kuulumiset

Olin keskiviikkona Espoon eläinsairaalassa Anne Muhlen vastaanotolla Exon (Sökövintin Exotic) kanssa vuositarkastuksessa. Exolta otettiin taas verikokeet ja Anne tutki Exon muutenkin tosi tarkkaan tällä käynnillä. Exo pelkää todella paljon eläinlääkärissä käyntejä. Tällä käynnillä Exoa kuitenkin odotti iloinen yllätys. Verikoetta tuli ottamaan tuttu ihminen, Kati. Exo muuttui täysin tajuttuaan kuka tämä huoneeseen tulija oli. Kati sai Exolta iloisen vastaanoton ja Exo sai kivan kokemuksen eläinlääkärissä käynnistä. Toimenpidehuoneesta ulos tulikin ihan eri koira, kun sinne mentäessä. Illalla sain verikokeiden tulokset puhelimitse ja kaikki arvot oli normaalit, eli lääkitystä jatketaan samalla annostuksella.
Exohan on ollut nyt 3 vuotta ilman kaatumatautikohtausta (koputtaa puuta) ja lääkityskin on aika minimissä, eli 1,5 tablettia Barbivettiä aamuin illoin.
Olen päivittänyt uusia Hannes Lohen geenitutkimukseen osallistuneita koiria kotisivuillemme. Lähiaikoina olisi tarkoitus sitten ottaa lopuista EB-pennuistakin näytteet tähän tutkimukseen, mutta laitan viestiä kun ajankohta on selvä.
Sunnuntaina on erillainen Luukki retki. Tapaaminen on Luukissa parkkipaikalla klo 11:00, josta sitten lähdemme reenailemaan ;-)

Ei kommentteja: